Hoppa direkt till innehåll

Julafton hela veckan

Jo, här är det verkligen julafton.
Förra söndagen satt jag och letade uggletyger. Hittade det till slut "over there". Och när man ändå håller på och klickar på tangenterna så kan man ju liksom klicka lite extra. Redan i fredags kom leveransen. Fem dagar från USA. Super. Och nu har jag laddat upp med lite bastyger i alla fall.
Sen hamnade jag framför datorn i fredags igen. Då letade jag dukvadd. Hittade dukvadd och lite till hos Lapp-Elisa. Leveransen kom igår. Flera bastyger. Dukvadden brydde jag mig inte om att fotografera ens.
Och så var det de där små specialsakerna jag behövde. Skickade en liten beställning till Bibbis Textil och även det kom i går. Så det är ju snabbare att beställa så här än att vänta tills jag tar mig tid och åker ner på stan.
Som om inte allt detta var nog så kom det ett tjockt kuvert även idag. Detta från Maja. Åh vilka underbara tyger Maja. Tusen tack. Men så mycket! Jag har precis suttit och pratat en timme i telefonen, samtidigt satt jag och vred och vände och klappade på dina fina tyger. Jag vet inte ännu vad jag ska göra av dem. Hela denna gåva måste först smälta in innan jag är redo att ta några beslut. Tusen tack!
/Helena