Hoppa direkt till innehåll

My Precccious....

Jag klagade ju på att min nya symaskin lät som ett tröskverk. Numera låter den som en hel järnindustri och jag vågar inte sy på den längre.
Vilken tur att jag gett min gamla maskin till sonen med familj, då var det bara att åka över och låna den. De är ju i alla fall bortresta på påsklov. Åh, så mjukt och ljuvligt och tyst den arbetar sig genom tyget. Undrar om Husqvarnan med all service i världen kan åstadkomma detsamma?
Här håller jag på att försöka få ihop en designvägg. Hittade ett flanellakan som ska sättas upp bakom dörren i syrummet. Hoppas det blir bra.
Jag blev så glad, min bloggfavorit Maja var in här och påminde om att jag kan länka till henne i hennes scraputmaning. Eftersom jag gjort färdigt min Scrappy Trip around the World-quilt. Jag var lite osäker på om utmaningen fortfarande pågick men så var fallet. Så här länkar jag: www.majasparadis.blogspot.se
Passar på samtidigt att visa bilder på mitt första täcke som INTE var Blockhus. Det är sytt efter bilder jag hittat på Majas sida. Jag har kollat och analyserat och mätt millimetrar på dataskärmen för att försöka lista ut hennes proportioner. Det var verkligen superkul att sy. Allt tyg som jag använt till det här täcket kom i lådorna från mamma. Därför fick mamma täcket.
Det finns bara två bilder av täcket. Slutresultatet (daterat september 2011) blev så här. Jag tycker det är jättehäftigt. Skulle kanske göra ett till! Du kan du Maja! :)
  • comment