Hoppa direkt till innehåll

Elsa och Anna

Är det så de heter? Och Olof.
Jag beställde Frost-tyg med olika småbilder via Amazon från Kina och en Elsa/Anna-panel från USA i november i fjol. Panelen kom väldigt snabbt (Den kostade 3-4 dollar och frakten gick på 12 dollar!!) Men tyget med småbilder från Kina kom aldrig. Jag påminde och klagade och efter tre månader fick jag tillbaka mina 76:- och då beställde jag från ett annat ställe. Det tyget kom inom tio dagar. Så efter allt detta krångel kunde jag äntligen börja sy ett överkast till minstingen Doris. Det blev till att skynda sig för snart har hon väl vuxit ur "Frost-åldern". Och det är ju inte lika populärt längre heller, men jag hörde att det ska komma en tvåa, så då kanske det förhoppningsvis aktualiseras igen.
Men...Neeej. jag har skrivit 2016. Upptäcker det först nu. Jaja, tiden går alldeles för fort, jag hänger inte med. Måste snabbt ändra innan jag överlämnar det till henne.
Baksidan är ett ratat glittrigt satin-lakan. Blev ganska läcker effekt av quiltningen.
Och... för två veckor sedan kom tyget jag beställde i november och som jag fått tillbaka pengarna för. Meddelade kineserna men de sa att jag fick behålla det.
Och en länk till Bambi: bambisyr-evaj.blogspot.se