With a little help from my friends!

Jag kollar Bambis sida ganska ofta, ibland flera gånger i veckan. Framförallt brukar jag gå in där på måndagar och kolla vilka som länkar där. Jag följer dom länkarna och får massor med idéer och tips.
Som exempel hamnade jag den tredje mars i år på janegardner.blogspot.se... Ah, bra idé att förbruka alla kvittoremsor jag hade liggande. Så jag plagierar nästan rakt av.
Jag fick nästan slut på mina kvittoremsor men jag gjorde så konstig storlek på rutorna att jag blev storproducent av nya scraps..
Mitt nästa problem/frågetecken var quiltningen. Jag vill så mycket men kan så litet. Kastade ut frågan på min blogg och länkade till Bambi. Birthe Marie på birthesrom.blogspot.no var jättegullig och gav mig länken till sin Pinterestsida. Wow, där fanns det grejer! Oj, vilka quiltningar! Allt är så fint, så jämna stygn, så perfekt. Det var där jag hittade Lori Kennedy. theinboxjaunt.com... Tänkte att det måste gå. Nu har jag sybord och maskinen i perfekt arbetshöjd. Maskinens problem med alla sorters sytråd verkar vara borta efter senaste servicen. Jag bara måste få testa.
Ja, resultatet är ju långt ifrån Kennedys kvalitet. Men oj så kul det var. Ett enda trådbrott hade jag under tiden jag quiltade. Lyckan är fullständig. Bara quiltningen består av ca 1600 meter tråd! Jag har quiltat olika mönster i varje ruta, några är dubblerade. Sedan kantade jag med scraps från rutorna.
Jag är mycket nöjd med den här quilten. Allt jag gjort på den är idéer från andra, men det känns ändå som att den är "min". Tack för alla fina idéer det går att plocka här och tack till alla ni som bjuder på dem.
Naturligtvis länkar jag till Bambi idag, så denna idé får vandra vidare. bambisyr-evaj.blogspot.se
 • comment
  Gun A Ditt täcke är jättefint. Tycker ab... 2015-06-09
 • comment
  Titti Jättefint täcke du gjort! Jag har o... 2015-06-08
 • comment
  Mia Visst är det rolig...r jättefint. .Mia 2015-06-08
 • comment
  Birthe Marie Så fint teppe, og ...il det meste. .:-) 2015-06-08
 • comment
  eva Den är underbar, Helena! Och quiltni... 2015-06-08
 • comment
  Eva-Bambi-Johansson Visst är det härligt när man kan h... 2015-06-08
 • comment
  Kerstin Lind Underbar kvilt! Och underbar kviltning! 2015-06-08